VÄLKOMMEN TILL LASTBILSSERVICE I LINKÖPING - din lastbilsverkstad.

Lastbilsservice i Linköping AB är ett väletablerat företag inom lastbilsverkstadsbranschen som startades redan 1989. Sedan dess har verksamheten vuxit successivt och man har idag sju medarbetare.

Om Oss

Ring oss idag: 013-14 02 35

Personalen på gruppfoto framför verkstaden

Personalen

I vårat team hittar du bland annat:

Verkställande direktör & ekonomi-ansvarig
Verkstads- och bokningsansvarig
Reservdels- och lageransvarig
Fyra tekniker/montörer

Kundmottagning, receptionsdisk i vitt med träfärgad skiva.

Våra Lokaler

Verksamhet, försäljning, reservdelar, service och reparation av kommersiella fordon, t.ex. lastbil och buss, bedrivs idag i hyrda lokaler i Linköping.

Blå större bil med texten IVECO

Affärsidé

Företagets affärsidé är att på ett effektivt, kostnadsmedvetet och kunnigt sätt erbjuda våra kunder inköp, service och reparationer av kommersiella fordon i upptagningsområdet mellersta Östergötland – norra Småland. 

Vår vision

Lastbilsservice i Linköping AB startades 1989 av Bo Andersson och Åke Granath som varit verksamma i fordonsbranschen sedan 1960-talet. Företaget var från början ett dotterbolag till Stål & Fors AB som var Ford-återförsäljare i Linköping och hade sin lastbilsverksamhet i bolaget.

År 2005 köptes bolaget av Peter Carmblad och Fredrik Bergström som båda har en lång och gedigen erfarenhet från motorbranschen.

 

Vi vill vara ditt självklara val av lastbilsverkstad!

Bra service och trevlig personal!!

Henrietta Rosén - 01/08/2019

Mycket trevligt och bra bemötande!

Johan Joe - 27/08/2019

Samarbetspartners

Företaget är anslutet till MAF samt MRF. I Linköping finns två gymnasieskolor för lastbilsmekaniker som tillsammans med Bojo-utbildningar i Mjölby utarbetar ett samarbete för att rekrytera kunniga montörer inom lastbilsbranschen. Vi tar emot praktikanter från skolorna som bland annat utbildar lastbilsmontörer.

Kontakta oss

 Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi till dig.